JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2024 12:18:00

Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice.

 Co nám přinesl minulý týden?

V české politickém rybníčku se hádají všichni se všema a navzájem si přes sítě vzkazují, kdo víc pije alkohol a kdo je větší kolaborant.

Pro lidi nedělají vůbec nic, jen se navzájem handrkují a snaží se z těchto nicotných půtek vytěžit politické body pro sebe a své strany, aby si tak udrželi svá dobře placená korýtka.

Vy i naše země jste ji absolutně ukradení.

My v PRO jsme mezitím v Budapešti a Bukurešti absolvovali desítky schůzek a vyjednali s několika národně konzervativními subjekty společný postup proti Bruselu.

Jeho prvním výsledkem je chystané memorandum 19 politických stran z různých evropských zemí o společném postupu proti znovuzvolení Ursuly von der Leyen předsedkyní Evropské komise.

Což je myslím velmi důležitý počin.

Je teď na vás, abyste se rozhodli, jestli chcete onu starou verzi politiky, kdy se všichni hádají jak báby na trhu a vy si vybíráte toho, kdo líp mluví a kdo to tomu druhému líp “nandá” a nebo dáte přednost našemu novému stylu, který preferuje představení jasné strategie a realizaci konkrétních kroků ve prospěch naší země.

Nechte je se dál hádat mezi sebou a pojďte s námi pracovat.

Jsme tu PRO vás

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama